© FOTOGRAFSKO DRUŠTVO GRČA KOČEVJE | narava@fotodrustvo-grca.si

nagradeprosto16

Theme OPEN

Tema PROSTO

NARAVA is an International salon which is open for all photographers from all over the world. The salon is conformed with the rules of Photographic Association of Slovenia (FZS), International Federation of Photographic Art (FIAP) and Photographic Society of America (PSA).

On this page you can find photo galleries from the last contest, and links to catalogs of all previous contests.

We would like to thank everyone who have entered in any NARAVA contest!

NARAVA je mednarodni natečaj, ki je odprt za fotografe s celega sveta. Organiziran je skladno s pravili Fotografske zveze Slovenije (FZS), Mednarodne federacije za fotografsko umetnost (FIAP) in Fotografske zveze Združenih držav Amerike (PSA).

Na tej strani najdete fotogalerije iz zadnjega natečaja in povezave do katalogov z vseh dosedanjih natečajev.

Najlepše se zahvaljujemo vsem, ki ste sodelovali na katerem koli natečaju NARAVA!

Za ogled galerije nagrajenih fotografij klikni na fotografijo - Click on the photo to view slideshow of award winners Kataloge s predhodnih natečajev v PDF obliki si lahko ogledate s klikom spodaj: Previous catalogues as PDF-file you can see if you click on picture below: 2013 2014 2015 2016 2017 NARAVA 2013 2008 2009 2010 2011 2012 NARAVA 2010 NARAVA 2012 NARAVA 2011 NARAVA 2009 NARAVA 2008 NARAVA 2014 NARAVA 2015

International Contest of Photography NARAVA - Archive   |   Mednarodni salon fotografije NARAVA - Arhiv

Photo Galleries of Awarded Photographs NARAVA 2016 | Fotogalerije nagrajenih del NARAVA 2016

NARAVA 2016